Găsiți cele mai bune laptopuri pentru fiecare buget

Ce este Marca Banu'?

Marca Banu' este o listă cuprinzătoare și selectată manual cu cele mai bune laptop-uri disponibile pentru fiecare scop.

Selectarea laptopului corect nu este o sarcină ușoară. Ne dorim ca tu să poți privi cele mai bune opțiuni disponibile la cele mai bune prețuri pe care le putem găsi și să-ți oferi toate informațiile esențiale pentru a te ajuta să faci alegerea ideală pentru tine. Căutare laptop motoarele nu vă oferă nicio informație reală și vă oferă în mod frecvent opțiuni inferioare sau complet depășite. Ne-am gândit că ar face viața tuturor mult mai ușoară să sortăm toate noile modele pe măsură ce apar și aruncă. opțiunile junky și enumerați doar cele mai bune modele din fiecare categorie și dintr-o gamă largă de bugete.

Laptopurile sunt organizate în liste separate pentru fiecare categorie de utilizare principală, de la cel mai mic buget la cel mai mare. Toate cele mai importante specificații ale laptopului sunt descrise apoi în detaliu, iar sub fiecare listă este disponibil un ghid cuprinzător pentru a vă ajuta să înțelegeți exact la ce te uiți și cum poți decide de ce ai nevoie cu adevărat.

De asemenea, urmărim cele mai recente oferte pe măsură ce devin disponibile și actualizăm frecvent prețurile și linkurile pentru a ne asigura că veți obține cel mai bun preț. Asigurați-vă că vă abonați pentru a fi la curent cu noile oferte și

Ce tip de laptop este potrivit pentru tine?

Gaming

Gaming

Laptopurile pentru jocuri sunt, în general, mașini mult mai puternice, cu plăci grafice dedicate, care sunt capabile să proceseze grafica la rate de cadre mult mai mari, cu un decalaj limitat. Aparatele de jocuri de la nivelurile superioare au de obicei funcții suplimentare pentru a îmbunătăți experiența de joc. Nu sunt deosebit de eficiente și, datorită performanței mașinii, sunt adesea mai puțin portabile.

Gaming

Ultraportabil

Laptopurile ultraportabile sunt laptopuri extrem de ușoare și cu factor de formă mai mic de 13,3 inchi și mai jos. În general, nu sunt extrem de puternice, dar se concentrează pe portabilitatea maximă și pe durata extinsă a bateriei.

Gaming

Business

Cele mai bune laptop-uri business pentru companii și dezvoltatori sunt mașinile cu tastaturi fantastice, durabilitate ridicată, eficiență și opțiuni pentru rezoluții înalte pentru afișaj imobiliar ridicat.

Gaming

2in1

Laptopurile convertibile, numite și laptopuri 2 în 1, hibride sau multi-mode, sunt laptopuri portabile relativ subțiri, cu ecrane tactile care se pliază sau se răstoarnă pe ele însele într-un fel pentru a funcționa ca o tabletă.

Gaming

Home

Laptopurile mainstream sunt laptopuri de uz foarte general destinate celor mai frecvent utilizate aplicații, cum ar fi Microsoft Office, e-mail-uri și navigare pe web. Modelele mai scumpe vin cu funcții mai avansate, cum ar fi grafică dedicată, procesoare mai puternice și afișaje de înaltă rezoluție și sunt capabile să utilizeze aplicații mai intense, dar nu sunt necesare pentru majoritatea utilizatorilor.

Cum să alegi ceea ce este important pentru tine?

Vă rugăm să citiți mai întâi
Procesor (CPU)