Seria Xiaomi Mi 11 va debuta la sfârșitul acestei luni cu noul Snapdragon 888

Seria Xiaomi Mi 11 va debuta la sfârșitul acestei luni cu noul Snapdragon 888

Xiaomi a confirmat că noile telefoane din seria Xiaomi Mi 11 vor fi primul lot de telefoane echipate cu procesor Snapdragon 888.

Integrarea noului procesor Qualcomm a devenit o competiție pentru producătorii mari. Pe lângă Xiaomi, Oppo și-a exprimat interesul față de chipset și a spus că vor fi prima companie care va lansa un telefon mobil echipat cu acest chipset.
 
Xiaomi Mi11
Am observat că folosește un design similar cu designul pe care l-am găsit pe Google Pixel 5 și iPhone 12. Cu toate acestea, datorită poziției camerei și a combinației de culori, se poate distinge imediat de ele. Am văzut și un blitz rotund cu LED în imagine. Conform celei mai recente scurgeri, această cameră triplă din spate ar trebui să integreze un senzor principal de 108 mpx și să accepte zoom de 30x.
 
Xiaomi Mi11
Mai jos putem vedea marginea superioară a telefonului. Aici, vedem un microfon și un port infraroșu pentru controlul altor dispozitive. Există, de asemenea, zvonuri că Xiaomi Mi 11 Pro va adopta un design complet diferit de acest model, așa că ar trebui să vedem un modul de cameră subțire cu toți senzorii așezați vertical.
 
Xiaomi Mi11
Ice Universe a postat recent o imagine cu un ecran Xiaomi Mi 11 pe Twitter. În același timp, el a menționat, de asemenea, că seria va începe la sfârșitul acestei luni.