eMAG implineste 19 ani si v-a pregatit extra-reduceri de pana la 30% incepand cu 3 decembrie

eMAG implineste 19 ani si v-a pregatit extra-reduceri de pana la 30% incepand cu 3 decembrie

Decembrie marchează, de asemenea, aniversarea eMAG.ro, retailerul sărbătorește acum cei 19 ani în 2020. Așa cum era de așteptat, are o reducere sau o reducere suplimentară de până la 30%. Avem și un ghid de cumpărături și am constatat că ora de începere a evenimentului este mâine, 3 decembrie.

 

Prima sugestie a retailerului este să vă salvați produsele preferate în contul dvs., astfel încât să putem comanda mai repede când evenimentul începe mâine. De asemenea, este recomandat să instalați aplicația mobilă pe Android sau iOS pentru a alege metoda de livrare preferată - puteți alege, respectiv, easybox și puteți salva cardul în contul dvs. cu un singur clic pentru achiziții rapide.

 

eMAG vă va oferi o reducere suplimentară de până la 30%, tot ce trebuie să faceți este să introduceți codul promoțional „eMAG19ani” în secțiunea dedicată din coșul de cumpărături. Vă veți bucura de o reducere aniversară și sper să văd reduceri mari în domeniile telefoanelor inteligente, televizoarelor, electrocasnicelor, modei și mașinilor sau produselor inteligente pentru casă.

 

Este timpul să comandați cadouri pentru cei dragi și să le livrați la timp înainte de Crăciun. Puteți accesa oferta aniversară eMAG aici!