Loading...
Image

Top Jocuri de Societate pentru Prieteni in casa sau afara

Bine ați venit la Marca Banu'! Aici, fiecare articol este scris cu grijă și sinceritate, reflectând preferințele mele personale. Sunt aici pentru a vă ghida, ca și cum aș face alegerile pentru mine. Să descoperim împreună cele mai bune opțiuni!

În trecut, alegerea unui joc de societate nu era foarte complicată, deoarece oferta nu era deloc generoasă. Nu spun că canasta, whist sau rentz nu sunt nici măcar jocuri de societate astăzi, dar sunt aproape uitate din punct de vedere al divertismentului. Ne apropiem de această idee în jocuri precum Nu te supăra, frate, Piticot, Scrabble sau Marocco, acesta din urmă fiind cel mai provocator dintre toate jocurile. În ultimii ani, situația s-a schimbat fundamental, iar industria concurează pentru jocuri din ce în ce mai interesante. Prin urmare, cel mai bun joc de societate nu este neapărat cel mai recent sau cel mai scump joc, dar jocul a reușit să facă. Oamenii se întorc la ei din nou și din nou.

 

- 78%
 Surub M8x25 cap imbus, Inox, M8X25-IMBUS

Surub M8x25 cap imbus, Inox, M8X25-IMBUS

Diametru: 8mmInaltime: 25mmMaterial: inoxUtilizare: fixarea panourilor fotovoltaice...

Detalii produs

Catan este unul dintre cele mai populare jocuri de societate și chiar Washington Post îl numește „cel mai popular joc de societate din vremea noastră”. A apărut pe piața germană acum 15 ani și are o istorie de peste 35 de ani. Catan este numele unei insule pe care jucătorii trebuie să o dezvolte: să construiască case, drumuri și să asigure comerțul între zonele urbane și rurale. Pe măsură ce lucrurile devin din ce în ce mai mari, începe lupta pentru putere, deoarece un singur jucător poate stăpâni insula.

Acesta este un joc potrivit pentru adulți și copii cu vârsta peste 10 ani. Durata medie este de aproximativ 1 oră și 15 minute. Prețul jocului de bază este între 100 și 140 de reali. Ca toate jocurile populare, Catan se extinde și de la „junior” la „pirat” și „explorator” sau „navigator”.

- 38%
 Cutit Masina de Tuns Gazon Efco LR53PB, Oleomac G53 - Lungime 50,7cm

Cutit Masina de Tuns Gazon Efco LR53PB, Oleomac G53 - Lungime 50,7cm

Descriere:Cutit masina de tuns gazon compatibil cu:Efco LR53PB, Oleomac G53Dimensiuni:Lungime - 507 mmDiametrul gaurii - 10 mmDiametrul orificiilor laterale - 8 mmDistanta dintre orificiile laterale - 65 mmCod OEM: 66079934...

Detalii produs

Monopoly este un joc inventat de Charles B Darrrow în Statele Unite în 1934. În primul an de la lansare, în timpul crizei economice, a fost cel mai cumpărat joc de peste mări, cu 200 de milioane de exemplare vândute până acum. Inspirați de conceptul economic de monopol, în „monopol”, jucătorii se deplasează pe terenul de joc în funcție de zarurile pe care le obțin. Scopul este să cumpere cât mai multă proprietate, să construiască case și hoteluri, apoi să adune din ce în ce mai mult de la alți jucători Închiriați, astfel le dați faliment.

Este recomandat să fie vândut exclusiv adulților și copiilor cu vârsta peste 8 ani și pot participa 2 până la 6 jucători. Prețul este de aproximativ 140 de lei, puteți folosi prețul de la 100 la 220 de lei pentru a cumpăra extensii, precum Monopoly Junior, Millenniums, Fortnite sau Ultimate Banking.

 Activity Original 2 (RO)

Activity Original 2 (RO)

Descopera jocul creativ de societate Activity Original 2 (RO). In aceasta versiune, se pastreaza acelasi concept ca in cazul jocului clasic, dar se aduc cateva imbunatatiri, printre care, un nou regulament si 2640 de probleme noi. In Activity Original......

Detalii produs

Activity Original este un joc creativ și de comunicare, potrivit pentru copii și adulți. Jucătorii trebuie să folosească pantomime, desene sau cuvinte pentru a defini expresii precum „răsărit” sau „răzătoare de legume”. Ei iau 2 persoane ca grup, un grup trebuie să definească expresia sau cuvântul de pe card, iar celălalt grup are sarcina de a ghici. Nimeni nu poate ghici, trebuie să faceți câteva teste interesante pentru a face jocul mai interesant.

Activity Original este conceput pentru copii și adulți cu vârsta peste 12 ani și poate găzdui până la 3 jucători și până la 16 jucători. Prețul poate depăși 200 de lei, dar îl puteți cumpăra la un eveniment de reducere cu mai puțin de 100 de lei. În acest caz, există și extensii destinate în mod special entuziaștilor, de la Activity Original la Activity Champion sau Activity Club Edition pentru entuziaștii copiilor.

Taboo este un joc de cuvinte interzis. Jucătorii trebuie să-i lase pe colegii de echipă să ghicească cuvintele de pe carte și nu pot folosi indicii evidente sau sinonime, care sunt considerate tabu. În plus, deoarece jocul se joacă la timp, instrucțiunile trebuie să fie cât mai rapide și creative posibil.

Este potrivit pentru adulți și copii cu vârsta peste 13 ani și poate găzdui cel puțin 4 persoane. Prețul îl puteți găsi între 110 și 140 de lei, în funcție de prețul magazinului de unde l-ați cumpărat.

Alias ​​este un joc interactiv cu limbi interesante care îi ajută pe participanți să-și îmbunătățească vocabularul într-un mod interesant. Este condus de o echipă de cel puțin 2 jucători, iar scopul este ca dealerul să ofere coechipierilor indiciul corect, astfel încât să poată ghici ideea. Există 400 de cărți cu 3.200 de concepte, așa că este greu de crezut că te vei plictisi în curând.

Este potrivit pentru jucătorii de peste 10 ani, iar prețul este cuprins între 120 și 140 de lei. Dacă vi se pare interesant, puteți alege și Alias-Woman vs. Male sau Alias-Late Night, ceea ce este, de asemenea, foarte provocator și distractiv. Cu toate acestea, acesta din urmă este exclusiv pentru adulți.

7 minuni a fost desemnat cel mai bun joc al anului în Germania, Franța și Elveția în 2011 și a fost apreciat și căutat astăzi. Acesta este un joc care combină strategia și planul de a crea una dintre cele șapte minuni ale lumii pentru jucători. Jucătorii trebuie să facă planuri pe termen lung și să ia decizii cu privire la investițiile pe care le fac, construind orașe sau creșterea puterii militare, tranzacționând și obținând cât mai multe monede posibil din schimburi cu orașele învecinate.

Acesta este un joc recomandat copiilor peste 10 ani și poate fi jucat de 2 până la 7 jucători. Acesta este un joc pe termen lung care necesită nu doar o mulțime de planificare și atenție, ci și răbdare, deci poate fi o metodă bună de exerciții pentru noua generație care dorește ca totul să fie chiar acum. Îl puteți găsi la un preț de 160 până la 230 de lei, deci cel mai bine este să aruncați o privire înainte de a face o achiziție.

- 10%
 Cheie de piulite combinata C-rv 17 mm

Cheie de piulite combinata C-rv 17 mm

Dimensiune: 17 mm Cr-V Cromata, finisaj mat Ambalaj: eticheta tip steag...

Detalii produs

Ticket To Ride este un joc inspirat de aventurile lui Phileas Fogg din întreaga lume în 80 de zile. Cinci prieteni au participat la o competiție în care puteau călători cu trenul în multe orașe din America de Nord sau Europa în doar 7 zile. Jucătorii trebuie să colecteze cât mai multe cărți posibil, să stabilească rute feroviare și să conecteze orașele între ele pentru a face ruta cât mai lungă posibil.

Necesită cel puțin 2 jucători și nu mai mult de 5 jucători și poate fi jucat mai mult de 8 ani. Prețul acestui joc este de aproximativ 180 de lei, dar îl puteți găsi la o reducere de 100 de lei.

 

Distribuie:

You May Also Like

Get 50% Discount.

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Exercitationem, facere nesciunt doloremque nobis debitis sint?