Loading...
Image

Ce sa aleg intre HBO Go si Netflix? Care e mai bun?

Bine ați venit la Marca Banu'! Aici, fiecare articol este scris cu grijă și sinceritate, reflectând preferințele mele personale. Sunt aici pentru a vă ghida, ca și cum aș face alegerile pentru mine. Să descoperim împreună cele mai bune opțiuni!

Ce sa aleg intre Netflix si HBO GO? O perere personala

O data cu inceputul pandemiei am inceput sa acord o tot mai mare atentie vizionarii filmelor si serialelor iar cele mai bune filme si seriale in momentul de fata pot fi vizionate(legal) doar de pe platformele de streaming.

HBO Go aveam deja de cativa ani in mare parte datorita vizionarii serialelor Game of Thrones,Boardwalk Empire si Clanul Soprano.

Anul trecut am luat o subscriptie si la Netflix pentru a viziona cateva seriale de pe platforma lor, printre care: Stranger Thingks, Breaking Bad, Better Call Saul ca sa numesc cateva.

 

Utilizand intensiv in ultimul an ambele platforme de streaming, imi permit sa fac un review sincer la ambele platforme de streaming.

I) Scurt istoric

HBO Goeste un serviciu TV Everywhere oferit de rețeaua de cablu premium americană HBO. Permite abonaților HBO să difuzeze selecții video la cerere de conținut HBO, inclusiv serii actuale și trecute. A fost lansat in ianuarie 2008 in america iar in Romania in luna iunie 2011. 

Netflixeste o companie americană, cu sediul central în Los Gatos (California). Fondată în 1997 de către Reed Hastings și Marc Randolph, venitul primar al companiei se bazează pe abonamentele de streaming video, oferind o bibliotecă de filme și programe de televiziune, inclusiv cele produse în cadrul companiei. În 2007, Netflix și-a extins afacerea cu introducerea de mass-media streaming, păstrând în același timp serviciu de închirieri DVD și Blu-ray.

II) Top 5 cele mai bune seriale

HBO Go: 

1. Game of Thrones

In acest serial nouă familii nobiliare fac război unul cu celălalt pentru a câștiga controlul asupra pământului mitic Westeros. Între timp, o forță crește după milenii și amenință existența oamenilor vii.

2. Chernobyl

Serialul inspirat din fapte reale care dezvăluie povestea dezastrului de la Chernobîl a fost una dintre cele mai mari surprize din 2019.

3. The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale (Povestea Slujitoarei) este plasat într-un prezent paralel, în care scăderea fertilităţii oamenilor au dus la o revoluţie în Statele Unite. 

4. Boardwalk Empire

Cu Steve Buscemi în rolul principal, Bordwalk Empire spune povestea lui Nucky Thompson, un politician corupt şi gangster, care conduce din umbră tot ce se întâmplă în Atlantic City în perioada prohibiţiei americane.

5. Taboo

Cu Tom Hardy în rolul principal, subiectul serialului este disputa între SUA şi Marea Britanie asupra unei insule, iar James Delaney, eroul principal, pare să fie cheia în acest conflict, acesta moştenind o parte din respectiva insulă.

 

Netflix:

1. La Casa de Papel 

El Profesor (Profesorul) este cel care pune la cale cea mai mare lovitură dată vreodată. El recrutează o bandă de opt persoane, cu diverse abilități și care nu au absolut nimic de pierdut.

2. Narcos

Povestea reala a expansiunii si cresterii influentei cartelurilor de droguri, intr-un serial care surprinde excelent atat sistemul judiciar, precum si luptele pentru controlul cocainei, factorii politici implicati si interventiile mai mult sau mai putin discutabile ale politiei.

3. Mindhunter

Mindhunter a ajuns deja la al doilea sezon. David Fincher, regizorul din spatele Seven and Zodiac este producător și regizează numeroase episoade ale seriei, care spune povestea de origine a unității de știință comportamentală a FBI și studiul acesteia asupra criminalilor în serie.

4. Breaking Bad

Cele 5 sezoane te vor ține cu sufletul la gură, iar suspansul, întorsăturile de situații, replicile senzaționale și prestația perfectă a actorilor te vor cuceri instant. Transformarea unui profesor simplu de chimie într-un mare traficant de droguri, pare un subiect oarecum spectaculos.

5. Stranger Things

Spectacolul ridică lucrurile în 1985 cu El, Mike și gașca lor aruncandu-se in prăpastia care separă copilăria de adolescență.

Între timp, în Hawkins, lucrurile au luat o întorsătură sinistră pe măsură ce locuitorii orașului încep să se regăsească sub influența unei forțe ciudate, supranaturale.

 

III) Lucruri care imi plac si care nu mi plac

Imi place(comun la ambele):

- multe filme si seriale din care poti alege.

- periodic sunt adaugate filme si seriale noi

- au aplicatii de mobil pe care le poti folosii.

- un pret bun pentru continutul pe care il ofera.

 

Nu imi place(si aici ma refer doar la HBO Go si in mare parte tine de parerea si experianta mea personala):

- pentru a pune pauza la un film trebuie sa apesi exact pe butonul de play/pause.(Update: vad ca de cateva zile au aceasta functionalitate :)) )

- uneori are lag si se vede sacadat

- daca opresc la jumatatea filmului si revin dupa o vreme, nu reia de unde am oprit. De obicei merge, dar la seriale de cele mai multe ori nu merge, mai ales cand urmaresc mai mult de 1 episod consecutiv

 

 

Verdict:

Recomand Netflix

 
Distribuie:

You May Also Like

Get 50% Discount.

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Exercitationem, facere nesciunt doloremque nobis debitis sint?